Vill du uppleva ett nytt land, en ny kultur och möta nya människor?

Pluggar du till socionom/läkare/sjuksköterska/behandslingspedagog eller liknande? Vill du göra något viktigt och givande?

Är du nyfiken på Sydafrika? Vill du bara komma bort från Sverige, göra något nytt?

Southern Ambition Africa erbjuder ett spännande och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt kan du göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden; Barnhem, HIV-projekt, soppkök, härbärge, skola, kvinnocenter, sportprojekt, djurprojekt m.m.. Hjälp oss att hjälpa!

kontakt: tania@southernambitionafrica.com, alexandra@southernambitionafrica.com, lovisa@southernambitionafrica.com

tisdag 2 april 2013

Ny månad, nya utmaningar.

Mars är över. Oj vad fort tiden går när man har kul!

Vi gjorde två stora resor i mars. En till Mozambique och en till Lesotho. Största delen av resenärer var amerikanska studenter från University of Cape Town. Det var väldigt lyckat och vi hoppas på att kunna göra det snart igen!

April är en händelserik månad.
På fredag kommer de första 7 studenterna från Umeås universitet hit. Under lördagen fylls det på med ytterligare 2 och på måndagen kommer 3 volontärer från Tyskland. Studenterna gör sina fältstudier här och kommer vara på barnhem, härbärge och ett fotbollsprojekt för hemlösa. De tre volontärerna kommer vara på barnhem och på en skola för handikappade barn.

Tolv nya personer på en helg, det är mer än vi någonsin haft förut. Vi växer! Det är spännande, lite läskigt och väldigt utmanande.

Denna månad kommer även innehålla en heldag i Cape Point för studenter + volontärer och en strand-dag med alla barnen från phumlani township. Mer info kommer!

Lägger strax upp två intervjuer med 2 av de studenter som kommer hit. Håll till godo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar