Vill du uppleva ett nytt land, en ny kultur och möta nya människor?

Pluggar du till socionom/läkare/sjuksköterska/behandslingspedagog eller liknande? Vill du göra något viktigt och givande?

Är du nyfiken på Sydafrika? Vill du bara komma bort från Sverige, göra något nytt?

Southern Ambition Africa erbjuder ett spännande och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt kan du göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden; Barnhem, HIV-projekt, soppkök, härbärge, skola, kvinnocenter, sportprojekt, djurprojekt m.m.. Hjälp oss att hjälpa!

kontakt: tania@southernambitionafrica.com, alexandra@southernambitionafrica.com, lovisa@southernambitionafrica.com

måndag 4 november 2013

Full rulle!

Det har varit lite tyst på bloggandet från vår sida. Ber om ursäkt för det. Det har varit mycket att göra och förbereda för de veckor som nu kommer.

Den här veckan anländer 10 volontärer/studenter från Sverige! En liten kort presentation kommer här:

Elin: Elin läser till socionom i Norrköping och ska vara här i tre månader och ha praktik. Praktiken kommer äga rum på ett center för utsatta kvinnor och barn.

Li och Charlotte: Dessa två tjejer läser till lärare och Göteborg. De kommer vara här i tre veckor för att göra fältstudier på en högstadieskola.

Anna + kamrater: Fem stycken socionomstudenter anländer från Umeå för att ha fältstudier i fem veckors tid. De kommer spendera sin tid på Streetwise Sports och Youth Solution.

Malin: Malin var här förra året och volontärarbetade en månad. Hon fick helt klart mersmak för hon kommer nu tillbaka för att stanna i minst tre månader! Malin kommer vara på Streetwise Sports och antagligen på ett sjukhus också, då hon har erfarenhet som sjuksköterska.

Håll utkik i bloggen för uppdateringar. Det ska bli bättre på den sidan nu, helt klart!

VÄLKOMNA, alla nya studenter och volontärer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar