Vill du uppleva ett nytt land, en ny kultur och möta nya människor?

Pluggar du till socionom/läkare/sjuksköterska/behandslingspedagog eller liknande? Vill du göra något viktigt och givande?

Är du nyfiken på Sydafrika? Vill du bara komma bort från Sverige, göra något nytt?

Southern Ambition Africa erbjuder ett spännande och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt kan du göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden; Barnhem, HIV-projekt, soppkök, härbärge, skola, kvinnocenter, sportprojekt, djurprojekt m.m.. Hjälp oss att hjälpa!

kontakt: tania@southernambitionafrica.com, alexandra@southernambitionafrica.com, lovisa@southernambitionafrica.com

onsdag 18 september 2013

Snart är det vinter i Sverige och Sydafrika går mot sommar!


Streetwise Sports - projekt för barn i ett fattigt område i centrala Kapstaden

Det kommer vara en höst/vinter (här är det vår/sommar) full av aktiviteter. Många volontärer och studenter kommer hit och dessutom har vi högre tryck på äventyrsresor och aktiviteter i allmänhet. Just nu är det fyra svenska tjejer här. Tre lärarstudenter och en socionomstudent. Sofie som läser till socionom är på ett center för utsatta kvinnor och barn (länk) och det kommer bli många nya intryck för henne.

Vill DU komma och jobba/ha praktik i Sydafrika, kontakta mig på tania@southernambitionafrica.com. Vad du än studerar så kan vi hjälpa dig att hitta den rätta praktikplatsen, Kapstaden har ett brett utbud att erbjuda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar