Vill du uppleva ett nytt land, en ny kultur och möta nya människor?

Pluggar du till socionom/läkare/sjuksköterska/behandslingspedagog eller liknande? Vill du göra något viktigt och givande?

Är du nyfiken på Sydafrika? Vill du bara komma bort från Sverige, göra något nytt?

Southern Ambition Africa erbjuder ett spännande och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt kan du göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden; Barnhem, HIV-projekt, soppkök, härbärge, skola, kvinnocenter, sportprojekt, djurprojekt m.m.. Hjälp oss att hjälpa!

kontakt: tania@southernambitionafrica.com, alexandra@southernambitionafrica.com, lovisa@southernambitionafrica.com

måndag 27 maj 2013

Maj går mot Juni.

Tiden flyger iväg och snart är vi inne i Juni månad. Alla svenska volontärer/studenter är nu hemma i Sverige igen och har det varmare än vi har det här i SA. (Det går verkligen mot vinter här, mycket regn och blåst för tillfälligt).

Om en vecka åker Tania hem till Sverige och kommer då att mötas upp av Dina i Stockholm för att ta igen tid och planera lite för sommaren. Det händer en del, tex kommer vi snart att presentera ett samarbete med Fryshuset i Stockholm. Håll ögon och öron öppna!

Denna tid på året är ganska lugn vad gäller volontärer. Ni vet hur det är. Man åker gärna inte ifrån sommaren när den äntligen är här för att åka till ett land som har regn och kyla. Från och med September har vi några redan inbokade volontärer och studenter som kommer hit.

För tillfället håller jag på att leta reda på någon/några tjejer som vill hålla igång tjejerna på Streetwise Sports under juni-juli-augusti. Vore så trist om de förlorade den uppmärksamhet och det grymma jobb som gjorts med dom den senaste månaden.

Frågor? Funderingar? maila på tania@southernambitionafrica.com

StreetWise Sports Girls
Volunteers: Jamie (USA), Jessica (Brazil), Tania(sweden), Frances(USA), Amy(USA)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar